Materialer

EVALUERING AF GRUPPEFORLØB

I dette hæfte dele Naturlig Ressource-projektet sine resultater baseret på dataindsamling fra 8 gruppeforløb af 12 ugers varighed. Resultaterne viser bl.a. at 75,3% af deltagerne har oplevet en forbedring i deres mentale tilstand fra start til slut og at tilstanden stort set fastholdes et halvt år efter endt forløb. Dyk ned i resultater, konklusioner, observationer og citater og bliv klogere på hvordan naturbaserede gruppeforløb kan øge den enkeltes mentale trivsel og tilknytning til naturen.

VIDENSDELING OG RESULTATER

I dette hæfte dele teamet bag Naturlig Ressource-projektet deres viden og erfaringer i forhold til gruppeforløb med afsæt i naturbaseret mental. Formålet men hæftet er at inspirere og hjælpe organisationer, kommuner m.fl. i gang med lignende virknings- og meningsfulde forløb for stressramte borgere m.fl. Dyk ned i hæftet og lad dig inspirere!

KVALITATIV UNDERSØGELSE AF FORANKRING I FORENINGEN RODFÆSTE

Dette hæfter dykker ned i forankringsindsatsen omkring Naturlig Ressource-projektet, med afsæt i Foreningen Rodfæste – Syddjurs. En forening løbet i gang af projektet med henblik på forankring og fastholdelse af den naturbaserede indsats i forhold til mental sundhed og trivsel for tidligere deltagere. Bliv klogere på forankringspotentialet og lad dig inspirere!

SANS, SANK og SPIS!

Bliv inspireret til at tage endnu mere ud i naturen og nyde alle dens grønne skatte, som bare venter på at blive fundet og spist. I vores sankehæfte finder du beskrivelser og billeder af udvalgte spiselige planter, svampe, tang, skaldyr og ideer til nemme opskrifter.